Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wilms ondertekent langetermijnakkoord met Molse scholengroep

Wilms Meerhout

Erik Wilms, CEO van het gelijknamige Meerhoutse familiebedrijf, overhandigde maandag de sleutel van het elektrisch aangedreven schoolbusje aan de directie van de KSOM-scholengroep.

Wilms, de specialist inzake rolluiken, zonweringen en ventilatiesystemen, en KSOM slaan de handen in elkaar. Het schaduwmeesterbedrijf sponsort een volledig elektrisch aangedreven schoolbusje en gaat voor de leerlingen van de Molse scholengroep ook stages en bedrijfsbezoeken organiseren om zo de onderwijseindtermen helpen te verwezenlijken.

Het akkoord tussen KSOM en het Meerhoutse familiebedrijf loopt tot 2032.

“Sinds kort sponsoren we een Opel Vivaro Electric Combi voor de KSOM-scholengroep. Op het schoolbusje prijkt ons logo, alsook een foto van Maarten, één van onze schaduwmeesters”, vertelt Erik Wilms, CEO van de Kempense onderneming.

Hij voegt eraan toe: “In ruil voor visibiliteit willen we het leerlingenvervoer kwaliteitsvol en betaalbaar maken. Daarnaast zullen we in overleg met de scholengroep ook bedrijfsstages en -bezoeken organiseren. Onze onderneming is met zijn 200 medewerkers een belangrijke werkgever in de regio en wij willen jongeren graag laten kennismaken met wat we allemaal doen en onze bedrijfscultuur. Ook in toekomst willen wij namelijk arbeidskansen blijven creëren voor jonge mensen uit de streek.”

 

Omtrent Wilms NV
Wilms startte in 1975 met het vervaardigen van hoogwaardige rolluiken. Intussen is de Kempense familieonderneming uitgegroeid tot de grootste rolluikenproducent van de Benelux. Het bedrijf ontpopte zich tevens tot de specialist van de ‘verborgen’ zonweringen. Wilms focust op innovatieve producten, medewerkerswelzijn en duurzame productieprocessen. Het bedrijf telt ruim 200 medewerkers. Het bedrijf kent een laag personeelsverloop en hecht enorm veel belang aan corporate social responsibility en medewerkerswelzijn.

www.wilms.be

 

Molsebaan 20, Meerhout, België

Wilms Meerhout

Deel dit artikel